HOE KAN JE HELPEN?

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen naar school kunnen blijven gaan en het nodige materiaal hebben zoeken wij een sponsor per kind. Het bedrag dat gesponsord wordt gaat naar de school en wordt dus uitsluitend gebruikt om de kinderen te voorzien van onderwijs. Een kind sponsoren voor een jaar kost 120 euro, wat dus maar 10 euro per maand is. Twee keer per jaar krijgt u een briefje of tekening van uw sponsorkindje. Met het geld dat u sponsort krijgt het kind schoolmateriaal, een uniform en eten op school.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. U kiest hieronder de klas waarvan u één of meerdere kinderen wil sponsoren.

2. U vult uw gegevens in zodat we weten wie u bent en of u wil vermeld worden op onze website.

3. Binnen de 2 dagen ontvangt u van ons een e-mail met de nodige informatie.

Draag uw steentje bij


Voor de muur rond de officiële school hebben wij natuurlijk heel wat stenen nodig.

De prijs voor één steen, is één euro. U kan dus figuurlijk meebouwen aan de school door stenen te kopen.

Indien u interesse heeft kan u een bedrag storten op het rekeningnummer BE38 6529 5969 7672 

VELE KLEINTJES MAKEN ÉÉN GROTE

Wij konden ook reeds rekenen op sympathisanten die wekelijks, maandelijks, jaarlijks... een bijdrage storten op de rekening van het schooltje. Vaak zijn dit kleine bedragen die samen een groot geheel vormen waar wij heel veel mee kunnen doen voor de kinderen en die dus altijd welkom zijn. 


Wil u voor iets bepaald steunen, dingen als schoolmaterialen, computers, uniformen, schoenen, bouwmateriaal enz., dan kan dit uiteraard wel. Indien dit het geval hoeft u zeker niet te twijfelen en stuur u maar gerust een mailtje naar via de contactpagina op de website. Zo kunnen de nodige afspraken of overeenkomsten gemaakt worden.