HOE KAN JE HELPEN?

UNIFORM

In Kenia krijgen kinderen die een uniform aanhebben sneller medische hulp indien nodig. De leerlingen van de Seahorse Dockers School hebben er daarom ook eentje. Vele ouders kunnen dit echter niet betalen en daarom hebben wij besloten deze voor hen te betalen. Een uniform kost slechts 5 euro.

Indien u 1 of meerdere kinderen wil helpen om een uniform en dus medische hulp te krijgen kan u een bedrag storten op het rekeningnummer BE38 6529 5969 7672

SCHOENEN

Weinig ouders hebben genoeg inkomen om voor hun kinderen degelijke schoenen te kopen. De meeste kinderen lopen rond op blote voeten of met maar 1 schoen. In Kenia zitten er in de grond verschillende soorten vlooien die voetaandoeningen veroorzaken. Telkens een dokter laten komen kost veel geld, daarom kopen wij schoenen voor de kinderen. Een paar schoenen kost slechts 5 euro. 

Indien u 1 of meerdere kinderen wil voorzien van een paar schoenen kan u een bedrag storten op het rekeningnummer BE38 6529 5969 7672

Voor slechts 10 euro kan u dus een uniform en een paar schoenen schenken aan een kind.

Draag uw steentje bij


Voor de muur rond de officiële school hebben wij natuurlijk heel wat stenen nodig.

De prijs voor één steen, is één euro. U kan dus figuurlijk meebouwen aan de school door stenen te kopen.

Indien u interesse heeft kan u een bedrag storten op het rekeningnummer BE38 6529 5969 7672 

VELE KLEINTJES MAKEN ÉÉN GROTE

Wij konden ook reeds rekenen op sympathisanten die wekelijks, maandelijks, jaarlijks... een bijdrage storten op de rekening van het schooltje. Vaak zijn dit kleine bedragen die samen een groot geheel vormen waar wij heel veel mee kunnen doen voor de kinderen en die dus altijd welkom zijn. 

We kregen ook al meerdere malen de vraag of men één of twee kindjes kan steunen. Hierop is ons antwoord altijd "Neen". Uiteraard snappen wij dat dit persoonlijker voelt om een bepaald kindje of gezin te steunen maar onze visie is net iets anders. Wij zijn een school gestart wat wil zeggen dat wij ons inzetten voor alle kinderen. Iedereen is bij ons gelijk. 

Wil u voor iets bepaald steunen, dingen als schoolmaterialen, computers, uniformen, schoenen, bouwmateriaal enz., dan kan dit uiteraard wel. Indien dit het geval hoeft u zeker niet te twijfelen en stuur u maar gerust een mailtje naar via de contactpagina op de website. Zo kunnen de nodige afspraken of overeenkomsten gemaakt worden.